Конференція “ Соя і продукти її переробки: ефективне виробництво, раціональне використання” – 15 лютого у ВЦ “Київекспоплаза”

 

«Українська асоціація виробників і переробників сої»

Шановні фермери!

Засвідчуємо Вам свою повагу та повідомляємо, що 15 лютого 2017 року асоціація «Українська асоціація виробників і переробників сої», Інформаційне агентство «АПК-Інформ», міжнародна асоціація «Дунайська соя» проведуть конференцію «Соя і продукти її переробки: ефективне виробництво, раціональне використання». Захід відбудеться в рамках 7-ї Міжнародної  виставки «Зернові технології 2017» у Виставковому Центрі «Київекспоплаза» (м. Київ, вул. Салютна 2б, павільйон 3, поверх 2). Реєстрація: 900 – 1000

Участь фермерів в усіх міроприємствах конференції (вітальна кава, пленарне засідання, обід, отримання презентацій всіх виступаючих, контакти всіх учасників та спілкування з учасниками міні-виставки) безкоштовна, для цього попередньо кожному учаснику необхідно терміново зареєструватись та направити на електронні адреси: kiev@apk-inform.com Платонова Ганна (+380 67 634 26 06) або seeds@apk-inform.com Вікторія Зелена  (+380 99 473 41 92) наступну інформацію: ПІБ учасника, посада, номер телефону, назва компанії.

     Остаточна реєстрація проводиться при вході до конференц-зали, наявність реєстраційного бейджика надає право бути присутнім на всіх міроприємствах конференції.       

Додаток:

  • Програма конференції на 1 арк.

З повагою

Президент асоціації                                                               В.Н.Тимченко

моб.+380 50 330 49 68

 

Конференція:

«СОЯ ТА ПРОДУКТИ ЇЇ ПЕРЕРОБКИ: ЇЇ ЕФЕКТИВНЕ ВИРОБНИЦТВО, РАЦІОНАЛЬНЕ ВИКОРИСТАННЯ»

15 лютого 2017 р.   (м. Київ, вул. Салютна 2б, ВЦ «КиївЕкспоПлаза», павільйон 3, поверх 2) в рамках виставки «Зернові технології 2017».

№ п\п Заходи Спікери
900-930 Реєстрація учасників. Вітальна кава та спілкування з учасниками міні-виставки по сої

 

 
930-1000 Відкриття конференції. Привітання учасників. Представник Міністерства аграрної політики та продовольства України 

Представники спонсорів конференції

 

Доповіді:  
Блок: рослинництво

 

 
1000-1015 Нові правила оподаткування та кінець спец режиму: хто і на яких умовах отримає державну підтримку. Баграт Ахіджанов, директор Департаменту фінансово-кредитної політики Міністерства аграрної політики та продовольства України

 

1015-1030 Соя України: вчора, сьогодні, завтра. Віктор Тимченко, президент асоціації «Українська асоціація виробників і переробників сої»

Андрій Пилипченко, президент ТОВ «Науково-дослідний інститут сої»

 

1030-1050 Стратегія соєвиробництва в Україні: аналіз та перспективи.

Новітні підходи у системі боротьби з бур’янами у посівах сої.

 

Василь Петриченко, академік НААН України

Віктор Задорожний,  заступник директора Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН України

 

1050-1105 Особливості сортових технологій. Сергій Іванюк, завідувач лабораторії селекції сої і зернобобових культур Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН України
1105-1120 Вплив ширини міжряддя на основні сорти сої в умовах зміни клімату та роль попередників для отримання максимальних врожаїв. Олексій Сергієнко, головний агроном ПАТ «Миронівський хлібопродукт»

 

1120-1135 Ефективність нових технологій по виробництву сої.  Володимир Степанчук, директор Департаменту по плануванню і контролю в сфері рослинництва компанії «Сварог Вест Груп»

 

1135-1150 Системи управління якістю сої від поля до кінцевого покупця. Контроль на ГМО. Вимоги до якості сої та продуктів її переробки.

 

Інна Ільєнко, представник Асоціації «Дунайська соя» в Україні
1150-1205 Захист сої продуктами національного виробника компанії «UKRAVIT». Сергій Сайніков, заступник начальника відділу наукової консультації корпорації «UKRAVIT»
1205-1220 Особливості збирання, очистки та зберігання сої. Технологія підготовки сильного насіння. Леонід Фадєєв, директор ТОВ «Спецелеватормельмаш»
1220-1235 Зменшення ризиків, пов’язаних з погодними умовами за допомогою сучасної селекції сої «Соєвий вік» у сівозміні з кукурудзою угорської селекції «Woodstock»

 

Євген Пастощук, керівник з розвитку Східного регіону компанії «Соєвий вік»  
1235-1250 Ефективні технології збереження врожаю при збиранні. Інноваційні рішення. Юрій Алаторцев, генеральний директор ТОВ «Тайтен Машинері Україна»
1250-1305 Технології переробки сої.

 

Павел Лангер, менеджер компанії Farmet, Чехія
1305-1320 Аналіз ринків покупців та продавців соєвих бобів. Юля Іваницька, аналітик олійних ринків ІА «АПК-Інформ»
1320-1420 Перерва на обід

 

 
Блок: тваринництво

 

 
1420-1435 Основні види соєвої білкової продукції для кормовиробництва. Переваги та недоліки. Валерій Хаджиматов, директор ТОВ «Науково-дослідний інститут сої»
1435-1450 Виробництво та використання нових продуктів переробки сої в годівлі тварин і птиці, від мінімізації витрат до максимізації прибутків.  Леонід Подобєд, доктор с-г наук, професор, завідувач відділу технології в молочному скотарстві Інституту тваринництва НААН України    
Блок: органічна продукція, робота з малими та середніми підприємствами

 

 
1450-1505 Шляхи підтримки розвитку малих і середніх сільгосппідприємств Наталя Хмиз, директор Департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації
1505-1520 Сільськогосподарська техніка для малих та середніх підприємств – застосування на сої. Сергій Стречен, бренд-менеджер Волинської Фондової Компанії
1520-1535 Агротехнологічні практики в органічному виробництві сої для малих і середніх підприємств. Сергій Середа, шеф-агроном Агропромислової групи «Арніка»
1535-1550 Шляхи збільшення прибутку для дрібних та середніх с-г виробників – практичні кроки створення зернового кооперативу.

 

Сергій Курдицький, керівник в Україні «Канадського кооперативного зернового проекту», директор ТОВ «Перший кооперативний елеватор»
1550-1605 Перші угоди з одноосібниками. Практика, економіка та перспективи. Альона Ковшова, заступник начальника торгового відділу компанії «НІБУЛОН»
1605-1620 Успішні елементи технології вирощування органічної сої з препаратами ТМ «Жива земля» для малих та середніх підприємств Олександр Слободянюк, агроном компанії «БТУ-Центр»
1620-1635   Компанія «Агротрейд»
1635-1700 Завершальне слово від організаторів.

 

 

Асоціації «Українська асоціація виробників і переробників сої»,

ІА «АПК-Інформ»,

Асоціації «Дунайська соя»

Репост >>
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on VK
VK